Vacature Calculator/ Technisch Adviseur - Hoffmann Groep
1230
page-template-default,page,page-id-1230,bridge-core-2.9.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Allround Keukenmonteur

Word jij onze nieuwe Alleskunner Keukenmonteur?

Hoffmann Keukenstudio is van origine een Duitse firma met een showroom gelegen aan de prachtige Moezel. Daarnaast worden onze hoogwaardige moderne keukens bewonderd in onze showroom in Beek en Donk. Wij zijn een informeel, flexibel, innovatief en dynamisch bedrijf en zijn altijd op zoek naar talent die de kneepjes van het vak willen leren. Wij leren je alle vakspecifieke kennis! Grijp jij kansen aan?

Waarom zou je bij ons willen werken?

  • Wij bieden uiteraard een mooi marktconform salaris afhankelijk van je kennis en ervaring plus een breed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Zijn we allebei enthousiast? Dan bieden we je maar al te graag een vast contract aan;
  • We zijn een familiair bedrijf met korte communicatie lijnen, ruimte voor humor en een open cultuur;
  • Geen dag is hetzelfde in ons dynamisch bedrijf!
  • Ben je ambitieus? Hoffmann Keukenstudio biedt volop mogelijkheden om door te groeien in de richting die jij zou willen.

Wil je graag wat meer informatie over deze vacature? Laat ons helpen.

Naam
Hidden

Waar kom je terecht?

De keukenstudio bestaat uit een gezellig klein team dat onderdeel uitmaakt van Hoffmann Groep. Onze toppers kenmerken zichzelf door hun vakkennis, humor, werk-mentaliteit en liefde voor het vak. Past dit bij jou? Dan voegen we jou maar al te graag toe aan onze lijst met toppers!

Hoe zien je werkzaamheden eruit?

Als Allround Keukenmonteur stap je in de wereld van projectkeukens, waarbij je afspraken maakt met grote opdrachtgevers, offertes maakt, keukens ontwerpt, tekeningen maakt en de projectkeukens plaatst. Onze focus ligt op projectkeukens maar daarnaast verzorgen wij ook de keukens voor particulieren. Het start bij het ontwerp, gaat verder met de tekening, de elektriciteit en het monteren van de nieuwe keuken en eindigt bij de aftersales begeleiding. Écht allround dus!

Kun jij je hierin vinden?

 • Je bent leergierig, flexibel en kunt snel schakelen om ervoor te zorgen dat de klant tevreden is en blijft;
 • Je bent creatief in het bedenken en uitvoeren van praktische en technische oplossingen;
 • Je voelt je verantwoordelijk om problemen op te lossen en alles tot in de puntjes te regelen;
 • Je bent nauwkeurig, zelfstandig en klantvriendelijk;
 • Je bezit specifieke vakkennis met betrekking tot het installatiewerk en elektriciteit en bent in staat klanten professioneel te woord te staan.

Mogen wij jou uitnodigen voor een gesprek? Reageer dan hier!

Naam(Vereist)
Hidden
Adres(Vereist)
Geboortedatum(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 64 MB.